FAQ


Wat zijn de mogelijkheden van Le Goût Mattina in een notendop?

We maken luxueuze ontbijtmanden en leveren die aan huis als verrassing voor een verjaardag, trouw, jubileum, bedanking, enz. Of voor een ochtendvergadering op kantoor, een meeting met een klant of als geschenk voor personeel of klanten.
Dus voor elke speciale gelegenheid of gewoon zomaar op zaterdag, zondag of feestdagen.

Voor seminaries, voorstellingen, een bezoek van familie of vrienden thuis organiseren we een ontbijtbuffet vanaf 7 personen. Dit buffet is volledig en bijzonder uitgebreid. Een incentive als dank voor medewerkers of om nieuwe klanten welkom te heten. Een ontbijtbuffet is goedkoper dan aparte ontbijtmanden, en kan elke dag besteld worden en dat tot 100 personen.

Verder hebben we ook ontbijtpakketten voor grotere groepen vanaf 20 personen. Dit is een goedkopere formule en is een prima idee voor een ontbijt op de bus als start van bijvoorbeeld een daguitstap.

Verder kan je bij ons ook terecht voor cadeaucheques, en leuke verrassing voor vrienden, familie, of personeelsleden. De ontvanger kan zelf kiezen wanneer hij of zij het ontbijt laat leveren.

Waar leveren jullie?

Het leveringsgebied is tussen Gent – Aalst – Berlare – Zottegem. Woon je buiten deze zone of wil je de leveringskost vermijden, dan kan je steeds je bestelling afhalen in Wetteren.
Meer info over ons leveringsgebied kan je terug vinden op de waar en wanneer pagina.

Op welke uren leveren jullie? Kan ik dat vrij kiezen?

We leveren tussen 8u en 12u. Je krijgt het leveringsuur op een kwartier nauwkeurig de dag voordien via sms doorgestuurd.

Vragen jullie een waarborg?

Alles is meegeleverd: thermossen, borden, kopjes, bestek, glazen, enz. Die toebehoren halen we achteraf weer op. We vragen GEEN waarborg.

Waar vind ik de juiste inhoud van de mand terug?

Op onze website kan je een overzicht vinden van wat je zoal kan verwachten van onze ontbijtmanden, ontbijtbuffet of handige ontbijtpakketten.
Er ontbreekt niets om alvast een fantastische start van je dag te hebben, en we besteden de grootste zorg aan de kleinste details. De exacte inhoud geven we echter niet prijs, er kan altijd iets wijzigen à la minute… eigenlijk in het voordeel van onze klanten…

Hebben jullie een apart aanbod voor de kinderen?

Ja, de kinderen krijgen een volledig aangepaste mand. Deze kindermand is goedkoper en niet te vergelijken met deze voor volwassenen. We hebben extra aandacht besteed om het qua vorm en inhoud volledig naar hun wensen aan te passen. Er zit bovendien ook een speelgoedje bij dat ze mogen houden. Een kinderontbijt kan enkel in combinatie met een volwassenenontbijt.

Hoe wordt de cava of champagne geserveerd?

De gekoelde cava of champagne wordt bezorgd in een ijsemmer. Bovendien komt deze godendrank in een aparte mand samen met heerlijke aperitiefhapjes: exclusieve wildpastei, zalm, tomaat garnaal, olijven of aardbeien,… Natuurlijk met bijpassende glazen, klaar om te ontkurken en van te genieten.

Waarom zou ik een fles cava of champagne bestellen bij Le Goût Mattina?

Onze bubbels zijn heel exclusief, door ons team jaarlijks blind geproefd en als beste bevonden. Op een speciale gelegenheid wil je enkel het beste, toch?
We voegen er heerlijke aperitiefhapjes aan toe. Het geheel is af en feestelijk. De mensen krijgen 2 manden, ze weten niet waar ze het hebben 😉

Hoe wordt de koffie geleverd en moet ik kiezen tussen koffie of thee?

Onze koffie is overheerlijk dankzij een speciale aroma-blend van een kwaliteitsmerk. We malen de bonen zelf vlak voor de bereiding, zoals het hoort dus.
We leveren de koffie in een thermos alsook een thermos met heet water voor de verschillende soorten thee.
Je hoeft dus niet te kiezen tussen koffie of thee, we voorzien ze allebei. Bovendien kan je met het heet water ook de bijgeleverde hotcémel maken…

Is het ontbijt vers?

We verwerken steeds onze producten heel snel. Zo zijn onze klanten zeker van de versheid. Het is daarom noodzakelijk om op voorhand te reserveren zodat wij enkel aankopen wat verkocht is. We werken exclusief met kwaliteitsproducten van de beste leveranciers en merken. Broodproducten zijn van een ambachtelijke bakker en dus geen zelf afgebakken diepvriesproducten.

Wat is de buffet-formule precies?

Voor groepen vanaf 7 personen kan je bij ons terecht voor een uitgebreid ontbijtbuffet. Om gezellig thuis met vrienden of familie te cocoonen. Of om op het bedrijf een vergadering op een energieke manier te starten.Het ontbijtbuffet is volledig en bijzonder uitgebreid. We gebruiken enkel verse ambachtelijke broodproducten en kwalitatieve merken.

Wat is het verschil tussen een cava-waardebon en een cadeaucheque?

Een cava-waardebon heb je kunnen bemachtigen via een partner van Le Goût Mattina en geeft recht op een gratis cavamand ter waarde van 29 euro bij bestelling van een ontbijt van minimum 2 personen. In de mand zit een 75cl fles heerlijke Spaande cava met aangepaste glazen en aperitiefhapjes. Deze waardebon kan niet worden gecumuleerd met andere bonnen of cadeaucheques.
Een cadeaucheque koop je aan om als geschenk aan iemand te geven. Cadeaucheques hebben een geldelijke waarde en kunnen wel worden gecumuleerd.

Ik wil iemand een ontbijt cadeau doen. Wat zijn de mogelijkheden?

Je kan gewoon via de knop linksboven “Direct bestellen” je bestelling doorgeven, vermeld je eigen adres als besteladres en als leveringsadres geef je het adres op waar we het ontbijt moeten leveren.
Je kan natuurlijk ook kiezen om een cadeaucheque te geven, op die manier kan de gelukkige zelf kiezen wanneer hij of zij het ontbijt wil geleverd krijgen. Beide manieren kunnen via de bestelknop linksboven op deze site.

Kan ik een ontbijtmand of buffet afhalen? Is dit goedkoper?

Alle bestellingen kunnen ook in Wetteren worden afgehaald. Je betaalt dan geen leveringskosten en je brengt de toebehoren nadien zelf terug.

Wanneer halen jullie de mand en toebehoren terug op?

Dit spreken we af na de levering, meestal via sms. Het is goed dat we het gsm nummer hebben van de persoon aan wie het wordt geleverd, zo kunnen we vlot communiceren om de ophaling te regelen.

Kan ik de mand zelf terugbrengen?

Dat kan, maar we rekenen er op dat dit eerstdaags na de levering gebeurt. We betalen geen deel van de servicekost terug, maar je krijgt wel een beloning. Je kan overdag of ‘s avonds de toebehoren terugbrengen, zonder afspraak.

Wanneer moet ik mijn bestelling doorgeven?

Ontbijtmanden dienen minstens 3 dagen vooraf besteld te worden, voor een buffet of ontbijtpakket vragen we om dit minsten twee weken op voorhand te doen. Bent je te laat? Geef ons een seintje en we bekijken met plezier wat praktisch nog haalbaar is.

Kan het ontbijt aangepast worden voor vegetariërs, diabetici of wegens geloofsovertuiging?

Neen, er zijn geen specifieke versies maar het ontbijt is voldoende uitgebreid en gevarieerd, dus voor elk wat wils. We hebben de afgelopen jaren aanpassingen gedaan op vraag van klanten: dieetyoghurt, suikervervangers, voldoende diverse kaasproducten,…

Is het ontbijt voor zwangere vrouwen geschikt?

Wij garanderen dat alle producten vers zijn. De manden zitten boordevol vitaminen en gezonde producten. Een zwangere vrouw kan uiteraard verkiezen om sommige ingrediënten over te slaan.

Wanneer moet ik betalen?

Na bestelling krijg je de rekening via email. Hierop staan de betalingsinstructies en een link naar je eigen online banksysteem. Er wordt altijd vooraf betaald. Indien er niet veel tijd meer is tussen betaling en levering, stuur dan je betalingsbevestiging via email.

Kan ik ook lunch bestellen voor ‘s middags?

Onze ontbijten kunnen perfect als lunch of brunch gezien worden. De manden zijn zeer uitgebreid en gevarieerd, er zitten altijd koeken en broodjes bij, diverse soorten kaas en charcuterie, gewoon of speciaal brood,…

Heb je nog een vraag? Stuur ons een mail.