Iets te vieren?


Tapas apérobordje met olijven en crevettes

Ontbijten moeten we elke dag maar sommige dagen vragen iets extra.

Verras iemand met een origineel idee: een ontbijtmand met alles erop en eraan. We leveren aan huis op de gewenste dag om deze alvast stijlvol en feestelijk te beginnen.
Of schenk een cadeaucheque. U kiest zelf het bedrag van de cheque en de gelukkige kiest wanneer hij of zij het ontbijt wil geleverd krijgen.

Alle gelegenheden zijn prima om beroep te doen op onze ontbijtservice. Wij passen de decoratie van het pakket aan naargelang de gelegenheid. Valentijn, moeder- of vaderdag, Sinterklaas, Halloween, een verjaardag of jubileum.  Iemand feliciteren die net afgestudeerd is of iemand bedanken voor zijn of haar steun of hulp…
Verras je geliefde met een champagneontbijt op bed! Gezellig thuis ontbijten. Je maakt er eventueel een echte brunch van. Het wordt puur genieten!Ontbijtmand met bubbels en zalm

Ook bedrijven zijn bij Le Goût Mattina aan het juiste adres. Denk maar aan de dag van de klant, secretaressendag, de opening van een nieuwe zaak, de opstart van een nieuw project, een bedanking of een speciale meeting met personeel of klanten.
Je kan kiezen tussen een luxueuze ontbijtmand of handige ontbijtpakketten als het snel moet gaan, maar ook een buffet en gedekte tafel is een optie. Of geef een cadeaucheque aan je werknemers, collega’s of klanten.

Maar je hebt niet altijd een gelegenheid nodig om je ontbijt te bestellen.
Maak er een gewoonte van om regelmatig op onze diensten te rekenen: laat je ontbijt thuis leveren en maak zo je leven aangenamer en makkelijker!